Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Αστρολογική πρόβλεψη, για το Σαββατοκύριακο 19-20/9ου!



  Kαλημέρα  σε  όλους  σας! Σάββατο  σήμερα,  19  Σεπτεμβρίου Σαββατοκύριακο  και η Σελήνη μας  έχει  εισέλθει στο κοσμοπολίτικο ζώδιο του Τοξότη, για ένα ευχάριστο και κοινωνικό διήμερο, από στις 6.32’ π.μ.!
 Ο Κρόνος έχει εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη επίσης, που αν και δεν ταιριάζει η φύση του με την φύση του ζωδίου, μάλλον θα έχει θετική επιρροή πάνω μας.
 Οι πρώτες ημέρες, καθώς θα διελαύνει από τις πρώτες μοίρες του Τοξότη, θα επαναφέρει θέματα που το πρώτο τετράμηνο του 2015 δεν είχαν πάρει την σωστή δρομολόγηση που έπρεπε! Τώρα, θα βρούνε την πορεία και τις λύσεις τους!
 Από το ζώδιο αυτό γενικότερα, θα μας βοηθήσει ν’ αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, τις αντιλήψεις μας και τις ιδέες μας και θα φέρει μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση και στην διακιοσύνη. Ας ευχηθούμε τα καλύτερα!
 Το πρωϊνό του Σαββάτου ανοίγει με την πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη μας, με τον Κρόνο, στις 6.40’ π.μ., βοηθώντας μας να οργανώσουμε την ημέρα μας και το διήμερο που ακολουθεί!
 Οι υπόλοιπες ώρες μέχρι νωρίς το βράδυ, θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε και ν’ ασχοληθούμε με ό,τι μας αρέσει και καθώς η Σελήνη μας θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, στις 9.55’ μ.μ., αλλά παράλληλα και μια όψη τετραγώνου με τον Δία στις 11.00’μ.μ., που επιφέρουν χαλαρή διάθεση στο Σαββατόβραδό μας, αν και η αυριανή ημέρα, είναι μια ημέρα εκλογών!
 Το κλείσιμο του εικοσιτετραώρου θα έχει αυτές τις επιρροές και γενικότερα οι συζητήσεις που θα επικρατήσουν θα έχουν ιδεαλιστικό χαρακτήρα.
 Η Κυριακή μας 20 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εκλογών, θ’ ανοίξει με μια ευνοϊκή συγκυρία, ένα εξάγωνο της Σελήνης μας με τον ανάδρομο Ερμή, που ευνοεί επίσης εκτός την διεξωγαγή των εκλογών, μετακινήσεις, συναντήσεις, επαφές και σχέσεις που επανέρχονται στο παρόν! Η όψη κορυφώνεται στις 12.30’ μ.μ., αλλά θα έχει διάρκεια.
 Τις πρώτες απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη μας θα κινηθεί γρήγορα όπως πάντα, θα βρεθεί σε μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη στις 5.05’ μ.μ., που μας υπόσχεται αρμονία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ευχάριστη διάθεση και όμορφες ώρες!
 Η βραδιά μας και το Σαββατοκύριακο, θα κλείσουν με κοινωνικές επαφές και συγκεντρώσεις για να δούμε τα εκλογικά αποτελέσματα και γενικότερα απρόοπτες ευχάριστες συνευρέσεις.
 Η Σελήνη μας θα συνεχίσει να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας! Θα σχηματίσει ακόμη μια όψη τριγώνου με τον Άρη τα χαράματα της Δευτέρας, αλλά και ένα τετραγώνου με τον Ήλιο, που θα μας επηρεάσουν από το βράδυ της Κυριακής, χαροποιώντας κάποιους και στεναχωρώντας κάποιους άλλους!
 Κύριες όψεις πλανητών, δεν θα σχηματιστούν στο ουράνιο στερέωμα μέχρι την Τρίτη.
 Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο και η χώρα μας να οδεύσει προς την ανάπτυξη!

7 σχόλια:

  1. Εντάξει.Τον κατάλαβα καλά τον Κρόνο από την πρώτη μέρα!Για πόσο θα μείνει στις πρώτες μοίρες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Τίνα! Πες μου ως ποιά μοίρα σε απασχολεί το θέμα, για να είναι σαφής η απάντησή μου!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω εγώ Είμαι στη 14' του τοξότη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίνα μου, ο Ήλιος σου είναι στην αρχή του Τοξότη. Στην μηδενική για την ακρίβεια. Έχεις λίγες ημέρες τώρα, αυτή την εβδομάδα, που θα πιεστείς, αλλά μετά θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα τοποθετηθείς καλύτερα σε ό,τι κάνεις. Στην συνέχεια, μέσα στην επόμενη διετία, θα πραγματοποιήσεις πολλούς από τους στόχους σου! Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ!!!Μα πραγματικά η ακρίβεια στην πρόβλεψη είναι απίστευτη!!!!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για τα καλά σου λόγια! Καλημέρα, καλή Κυριακή να έχεις!

      Διαγραφή