Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η αστρολογική πρόβλεψη της Τετάρτης 3/2ου!



  
  Καλημέρα σε όλους σας!
  Τετάρτη σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, ημέρα Ερμή, κατάλληλη να έρθουμε σε επαφή με άτομα στον επαγγελματικό μας χώρο και να κάνουμε σημαντικές συζητήσεις!
  Οι  σημαντικές όψεις της ημέρας,  είναι  δύο,  που  θα  χαρακτηρίσουν  την  ημέρα  μας!
  Ένα  εξάγωνο  του  Άρη  μας  με  τον  Πλούτωνα  στις  12.25’ μ.μ.,  που   προσδίδει  στην   ημέρα  μας  πολλές  δυνατότητες  και  πείσμα,  για  να  πραγματοποιήσουμε  τους  στόχους  και  τις  επιθυμίες  μας  σε  προσωπικές  σχέσεις  και  επαγγελματικές  συνεργασίες.
  Η  δεύτερη, σχηματίζεται  το  βράδυ  στις  8.00’μ.μ., ένα   εξάγωνο  του   Ήλιου   με  τον  Κρόνο,  έχει  έντονη  επιρροή  από  τις  πρωϊνές  ώρες. Όλοι μας σήμερα, βάζουμε τον εαυτό μας να δουλέψει περισσότερο, για να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε. Η σοβαρότητα και η μεθοδικότητα, μας δίνει ένα αρκετά καλό πλαίσιο, ώστε ν’ ανταπεξέλθουμε στην ημέρα μας και στον φόρτο εργασίας  Η  όψη  έχει  διάρκεια  και  θα   φέρνει  καλά  νέα,  ειδικά  σε  όσους  είναι  υπομονετικοί  και  μεθοδικοί  στην  εργασία  τους!
  Η Σελήνη μας έχει εισέλθει στο ζώδιο του κοσμοπολίτη Τοξότη  και  μέσα  στο  πρωϊνό  και  για  την  ακρίβεια  στις  10.25’ π.μ.,  σχηματίζει   ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.
 Η επιρροή της φέρνει χαλαρή διάθεση και το χιούμορ θα ελαφρύνει κατά πολύ την ατμόσφαιρα, καθώς θα έχουμε την τάση να ξεφύγουμε με κάποιον τρόπο από την καθημερινή μας ρουτίνα και τις υποχρεώσεις μας.
 Η ημέρα όμως η υπόλοιπη, θα κυλήσει με άλλες επιρροές και όσο βαδίζουμε προς τις πρώτες απογευματινές ώρες, ενώ οι υποχρεώσεις και οι δυσκολίες υπάρχουν, νιώθουμε πως η δράση μας μπορεί να φέρει αποτελέσματα ειδικά σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.
 Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει επίσης επιφύλαξη και εμπόδια στην ερωτική έκφραση, κάτι που μας δυσκολεύει όλο το εικοσιτετράωρο και ειδικότερα τις βραδινές ώρες.
 Καθώς λοιπόν η Σελήνη μας τείνει να σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Κρόνο, με ώρα κορύφωσης της όψης 9.30’ μ.μ., αισθανόμαστε πως η λιτότητα και ο περιορισμός των οικονομικών μας, μας μπλοκάρουν, αν και υπάρχει παράλληλα περιθώριο δράσης και αντίδρασης, καθώς βιώνουμε παράλληλα το εξάγωνο Σελήνης – Ήλιου που κορυφώνεται στις 9.35’ μ.μ.!
 Το εικοσιτετράωρο θα κλείσει με αυτές τις επιρροές και οι διαπροσωπικές μας σχέσεις απαιτούν να είμαστε παρόντες, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στο έτερον ήμισυ, ν’ αφήσουμε στην άκρη τις αναστολές που νιώθουμε και να έρθουμε κοντά με τον – την σύντροφό μας, αφήνοντας επίσης τις επιφυλάξεις στην άκρη!
 Η βραδιά θα κλείσει με δοκιμασίες στην συναισθηματική μας ζωή αλλά και ζωηρές επιθυμίες, καθώς μετά τα μεσάνυκτα, η Σελήνη μας θα σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό!
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη και δραστήρια ημέρα και μια ήρεμη βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου