Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η αστρολογική πρόβλεψη της Δευτέρας 29/8ου!

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου και καλή εβδομάδα!
Δευτέρα σήμερα, 29 Αυγούστου και ο μήνας αυτός τελειώνει, αφήνοντάς μας πολύ γλυκές αναμνήσεις! Όσοι είσαστε σε διακοπές ακόμη, εύχομαι να χαρείτε και ν' απολαύσετε τις ημέρες αυτές και να επιστρέψετε στην βάση σας, ανανεωμένοι και ξεκούραστοι!
Σήμερα, τρεις ημέρες πριν την Ν. Σελήνη και την προτελευταία έκλειψη του έτους, ίσως να υπάρχουν περίεργες ενέργειες, στο περιβάλλον μας! Σε αρκετούς βέβαια, έχουν διαφανεί ήδη σημαντικές αλλαγές και μάλιστα σε θέματα που ταλαιπωρούσαν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και τ' αποτελέσματα θα είναι ξεκάθαρα μετά την τελευταία έκλειψη του έτους που θα λάβει χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου, τα μηνύματα είναι έντονα και απαιτούν να σταθούμε λίγο πίσω από τα γεγονότα, ώστε να δώσουμε χρόνο στις εξελίξεις.
Σήμερα, η Σελήνη μας αφού θα κινηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου κατά τις πρωϊνές ώρες, θα περάσει στο επόμενο ζώδιο, στον φλογερό Λέοντα στις 11.12' π.μ., για να μας χαρίσει ένα διήμερο χαρούμενο και διασκεδαστικό, κλείνοντας όμορφα τον επίσημο μήνα διακοπών των Ελλήνων!
Η Αφροδίτη μας διανύει την τελευταία μοίρα του ζωδίου της Παρθένου και αύριο στις 5.07' π.μ. εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ ο Ερμής θα σταματήσει φαινομενικά να κινείται, λίγο πριν πάρει την ανάδρομη πορεία του! Όμως, λίγο πριν η Αφροδίτη αποχωρήσει από το ζώδιο της Παρθένου, θα βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ερμή, κάτι που δείχνει πως η σημερινή ημέρα μπορεί να μας φέρει κοντά σε όσους αγαπάμε, αλλά και να φέρει τα πάνω – κάτω σε σχέσεις που θα δεχτούν αλλαγές στην πορεία των ημερών, λόγω της ανάδρομης πορείας του πλανήτη, αλλά και της έκλειψης την 1η Σεπτεμβρίου!
Πάντως η εβδομάδα μας αρχίζει με άπλετη και ευχάριστη επικοινωνία, αλλά και η βραδιά θα κλείσει με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που θα μας ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως!
Η ημέρα γενικά μπορεί να φέρει και κάποια σχετική τύχη σε μερικούς από εσάς, σε οικονομικά θέματα και γενικότερα στο εμπόριο. Αίσιο τέλος παράλληλα θα υπάρξει και σε θέματα που έχουμε ήδη δρομολογήσει.
Εύχομαι να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου