Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΑΠΟ 30/8ου!

  Η Αφροδίτη μας εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού που είναι κυβερνήτης, στις 30 Αυγούστου και ώρα 5.07' π.μ., λίγο πριν την έκλειψη, συμμετέχοντας με τον δικό της τρόπο στο σκηνικό και διευκολύνοντας τις καταστάσεις! Θα κινηθεί στις τριάντα μοίρες του ζωδίου, μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και εν' όσο ο Ερμής θα παίρνει πιά την ορθόδρομη πορεία του!
  Στο ζώδιο του Ζυγού η Αφροδίτη, εκφράζεται με λεπτότητα και με γούστο. Εδώ έχει έντονη την αίσθηση της ισορροπίας με το περιβάλλον και βοηθάει να εξισορροπηθούν οι καταστάσεις, να βελτιωθούν οι σχέσεις και να γίνει σωστή εκτίμηση των γεγονότων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να έχουμε συναλλαγές με τους άλλους καθώς μπορούμε να έρθουμε εύκολα στην θέση του συνομιλητή μας και η διπλωματία βοηθάει ειδικά όταν εργαζόμαστε μέσα σε ομάδες και κοινωνικά πλαίσια.
  Συνήθως την εποχή που διανύει η Αφροδίτη το ζώδιο του Ζυγού, πολλές σχέσεις βελτιώνονται και γενικότερα μπορεί να δημιουργηθούν καινούργιες, κάτω από την ευνοική επιρροή του πλανήτη. Γενικά αυτές οι ερωτικές σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το χρονικό διάστημα με την Αφροδίτη στον Ζυγό, χαρακτηρίζονται από ευγένεια και λεπτότητα.
  Οι γυναίκες που έχουν Αφροδίτη στον Ζυγό, συνήθως έχουν πολύ καλό γούστο και εκφράζουν την θηλυκότητά τους με όμορφο τρόπο. Επίσης είναι χαριτωμένες και πάντα περιποιημένες, με ευγενικούς τρόπους και αναζητούν σύντροφο που να είναι ισότιμος με εκείνες. Εστιάζονται συνήθως στην ευτυχία και στην χαρά του έρωτα, επιθυμώντας να έχουν συντροφικές σχέσεις με άτομα που νιώθουν όμορφα δίπλα τους!
  Ασχολούνται συνήθως με κάποιας μορφής τέχνη, που μπορεί να είναι και το επαγγελματικό τους αντικείμενο.
  Η τύχη λοιπόν αυτό το χρονικό διάστημα, θα είναι με το μέρος μας, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες και εν' μέσω εκλείψεων θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον μας σε επιτυχημένες επαγγελματικές αλλαγές με καλύτερα έσοδα και σχέσεις που θα μας αποφέρουν βελτίωση των οικονομικών μας.
  Στις 11 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον μακρινό Πλούτωνα σε μια όψη τετραγώνου όμως, φέρνοντας αναταραχές στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στις 18 του μήνα θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει διακοπή σχέσεων και συνεργασιών.
  Ανασυνταχθείτε και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς διαφαίνονται σημαντικές, θετικές αλλαγές, που ίσως σας φέρουν διλήμματα σε πρώτη άποψη, αλλά στην πορεία θ' αποδειχτούν οι καλύτερες επιλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου