Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Η αστρολογική πρόβλεψη της Τρίτης 30/8ου!

 
  Καλημέρα φίλες και φίλοι μου!
  Τρίτη σήμερα, 30 Αυγούστου και ο μήνας εκπνέει σιγά – σιγά, αφήνοντάς μας ευτυχώς, γλυκιά γεύση εφέτος!
  Η ημέρα μας ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση και οργανωτικό πνεύμα, καθώς στις 5.07' π.μ. η Αφροδίτη μας εισήλθε στο ζώδιο του Ζυγού, ενώ παράλληλα η Σελήνη μας από το φλογερό ζώδιο του Λέοντα, σχημάτισε μια όψη τριγώνου με τον Κρόνο στις 5.20' π.μ.!
  Δράση σήμερα, ζωντάνια και ενεργητικότητα θα μας χαρακτηρίσουν και οι εργάσιμες ώρες θα κυλήσουν με πολύ καλή ροή και με την εύνοια της επόμενης όψης της Σελήνης μας, ενός τριγώνου με τον Άρη που κορυφώνεται στις 10.50' π.μ.!
  Η ημέρα γενικά, καθώς ήδη είμαστε υπό την επιρροή της έκλειψης της 1ης Σεπτεμβρίου, κρύβει μια σχετική ψυχική ένταση, αλλά παράλληλα φέρνει νέα ξεκινήματα σε κάποιον τομέα της ζωής μας, κάτι που μπορεί να εμφανιστεί στον ορίζοντα από σήμερα!
  Ο Ερμής μας, πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται σε στατική κατάσταση, status, ακίνητος φαινομενικά, κάτι που μας μηνύει πως τίποτα γενικότερα δεν κινείται, αλλά βρίσκεται σε αναμονή! Υπομονή λοιπόν και εμείς, να πάρει την ανάδρομη πορεία του και να βρεθούμε στην ευχάριστη θέση ν' αναλύσουμε σημαντικά θέματα, αλλά και ν' ασχοληθούμε με ό,τι αφήσαμε ανολοκλήρωτο!
  Καθώς βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα βέβαια, όλα μπορεί να συμβούν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς η τελευταία μοίρα που βρίσκεται ο πλανήτης, μπορεί να επιφέρει βέβαια προβλήματα όπως πάντα στην επικοινωνία με τον περίγυρό μας, αλλά θα φέρει και σημαντικές συνειδητοποιήσεις που θ' ανοίξουν το τοπίο εμπρός μας!
  Η αποψινή βραδιά θα κλείσει πολύ ευχάριστα πάντως, με ευχάριστη συντροφιά και καλλιτεχνικά δρώμενα!
  Εύχομαι να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου