Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η αστρολογική πρόβλεψη της 31/8ου και του 1ου Σαββατοκύριακου του Σεπτέμβρη!

 Καλημέρα φίλες και φίλοι μου!
 31 Αυγούστου σήμερα, τελευταία ημέρα του μήνα και ημερολογιακά τέλος του καλοκαιριού!
  Ελπίζω το καλοκαίρι αυτό εφέτος, παρ' όλες τις ιδιορρυθμίες του, ν' άφησε καλές αναμνήσεις σε όλους σας και να περάσουμε στο φθινόπωρο ανανεωμένοι και δροσεροί!
  Σήμερα, η Σελήνη μας θα κινηθεί στις τελευταίες μοίρες του φλογερού Λέοντα και τις πρωϊνές ώρες και για την ακρίβεια στις 7.20' π.μ., θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, που θα δώσει στην καθημερινότητά μας έναν ευχάριστο τόνο, μαζί με μια διαρκή εγρήγορση, μέχρι τις 6.20' μ.μ. που ο δορυφόρος της Γης μας θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου!
  Λίγο νωρίτερα, στις 4.05' μ.μ., ο Ερμής μας θα πάρει την ανάδρομη πορεία του, αργά-αργά, αλλά σταθερά και επίμονα!
Καθώς βρίσκομαι ακόμη σε διακοπές, θ' αναφερθώ σήμερα και στην αυριανή Ν. Σελήνη – έκλειψη, που λαμβάνει χώρα στις 12.03' μ.μ., ώρα Αθήνας, στην 9η μοίρα και 21΄ της Παρθένου!
  Η ηλιακή αυτή έκλειψη, εξατομικεύει τον φόβο, αλλά αν υπάρχει σοβαρή αιτία για κάτι τέτοιο, καλό είναι να τον λάβουμε υπ' όψιν μας και να δράσουμε αναλόγως!
Σαν Ν. Σελήνη βέβαια, που έχει παρορμητικό χαρακτήρα, φέρνει μετά το τέλος ενός κύκλου, την αρχή ενός νέου! Όλες οι δυνατότητες είναι εμπρός μας δηλαδή και εμείς καλούμαστε μόνο να επιλέξουμε τα σχέδιά μας για το μέλλον!
  Πολλοί ίσως έχετε ήδη ξεκινήσει κάτι καινούργιο αυτές τις ημέρες ή βρήκατε λύση σ' ένα θέμα που σας απασχολούσε!
 Όπως και να έχει όμως, οι παλιές συνήθειες και οι πεποιθήσεις μπορεί ν' αμφισβητηθούν κάτω από τις έντονες επιρροές των “άστρων” , καθώς αναζητούμε τρόπους για να προοδεύσουμε και να εξελιχθούμε.
Αυτό που πρέπει να κρατήσετε στην μνήμη σας, είναι πως αυτή η ηλιακή έκλειψη θα παραμείνει ενεργή μέχρι την επόμενη ηλιακή έκλειψη που θα σχηματιστεί στις 26 Φεβρουαρίου του 2017. Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 Σεπτεμβρίου, θα βάλει βέβαια το λιθαράκι της και αυτή, χαρίζοντάς μας την τόλμη να προχωρήσουμε σε αλλαγές, που έχουν συναρπαστικές δυνατότητες, χωρίς θυμό πιά!
  Η σημαντικότερη όψη της έκλειψης αυτής, είναι το Τ-τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ των φώτων και του Κρόνου – Ποσειδώνα, που φέρνει προκλήσεις και συγκρούσεις.
  Το τετράγωνο του Κρόνου – Ποσειδώνα, μας έχει προκαλέσει φόβο εδώ και ένα χρόνο περίπου, καθώς βρεθήκανε αντιμέτωποι αρκετές φορές! Οι εντάσεις θα είναι στο πρόγραμμα λοιπόν, καθώς οι δυό πλανήτες είναι τελείως διαφορετικοί.
  Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την δομή, την πειθαρχία, τα όρια και την οργάνωση, ενώ ο Ποσειδώνας το όνειρο, την φαντασία και την ουτοπία! Το τελευταίο τετράγωνό τους που κορυφώνεται στις 10 Σεπτεμβρίου, θα μας εστιάσει στα βασικά θέματα της ζωής μας, ενώ θα επιφέρει τεταμένη ατμόσφαιρα στις σχέσεις και τις συνεργασίες.
  Τα νέα ξεκινήματα πρέπει να είναι πρακτικά και απλά, αλλά θα βρεθούμε σίγουρα σε αμυντική θέση με κάποιες καταστάσεις!
  Βέβαια, το μέλλον διαγράφεται λαμπρό, καθώς ο Κρόνος στην πορεία των ημερών θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί το επόμενο έτος!
  Ο Ερμής μας θα κινείται ανάδρομος οδηγώντας μας σε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, αλλά σε σύνοδο με τον Δία, θα μας χαρίσει αισιοδοξία και την απαραίτητη ευελιξία που θα χρειαστούμε!
  Η Αφροδίτη μας από το ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει να εξισορροπηθούν οι καταστάσεις και οι εντάσεις! Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά σίγουρα σαν παραδοσιακός κυβερνήτης του ωροσκόπου που βρίσκεται στον Σκορπιό, αλλά και σε όψη τετραγώνου με τα φώτα, μας μηνύει πως θα υπάρξει επιθετικότητα τις ημέρες αυτές, κάτι που ίσως να έχει διαφανεί από τις προηγούμενες ημέρες!
  Η επόμενη ημέρα, απαιτεί προσοχή και καλό είναι να κινηθούμε σε σημαντικά θέματα με λογική μέχρι το Σαββατοκύριακο, που οι έντονες επιρροές θα έχουν καταλαγιάσει!
  Το βράδυ της Παρασκευής είναι κατάλληλο πάντως να βρεθούμε με αγαπημένα άτομα που έχουμε καιρό να συναντήσουμε και η βραδιά θα είναι χαρούμενη και κατάλληλη για πάρτυ και συνευρέσεις με φίλους, καθώς η Σελήνη μας σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή στις 1.00' π.μ. και μια όψη συνόδου με τον Δία στις 1.12' π.μ. του Σαββάτου! Εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα!
  Στις 3.55' π.μ. τα χαράματα του Σαββάτου επίσης, ο δορυφόρος της Γης μας θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού, για ένα ευχάριστο διήμερο, που θα βοηθήσει να περάσουμε όμορφα!
  Μάλιστα, το μεσημέρι, στις 2.30' μ.μ., η Σελήνη μας σχηματίζει μια όψη συνόδου με την Αφροδίτη, προσφέροντάς μας όμορφες και χαρούμενες στιγμές, όπου κι αν βρεθούμε!   Στην όψη αυτή, έρχεται να αρθροιστεί και η επόμενη, ένα εξάγωνο της Σελήνης μας με τον Κρόνο στις 11.55' μ.μ., που δείχνει πως θα υπάρξει αρμονία το βράδυ του Σαββάτου. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν την βραδιά μας.
  Η Κυριακή ανοίγει με δυό όψεις της Σελήνης μας, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 9.40 π.μ. και μια όψη εξαγώνου με τον Άρη στις 11.12' π.μ., που θα δώσουν πνοή στην    Κυριακή μας και ανεβασμένη διάθεση, για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, με το ταίρι μας και καλή παρέα!
 Μέχρι τότε, εύχομαι να περάσετε όμορφα και πάνω απ' όλα να συνεχίσετε ν' απολαμβάνετε τη θάλασσα και τον ήλιο μας, γιατί ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας για να τ' απολαύσουμε!
  Ραντεβού μαζί πάλι την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου!
  Ως τότε καλά να περνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου