Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

 
Φτάνουμε στον Δεκαπενταύγουστο, επίσημη αργία για όλους τους Έλληνες και διακοπή εργασιών για τους περισσότερους!
  Το τριήμερο αυτό, η Σελήνη μας κινείται στο ζώδιο του Τοξότη και στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 6.12' π.μ. του Σαββάτου!
  Απόψε μάλιστα, στις 8.28' μ.μ., ο δορυφόρος της Γης μας σχηματίζει την τελευταία της όψη από το ζώδιο του Τοξότη, ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, που φέρνει κοντά μας αγαπημένους και φίλους, για να περάσουμε όμορφα και ευχάριστα το τριήμερο αυτό!
  Οι τελευταίοι δηλαδή εκδρομείς, καταφτάνουν σήμερα στα μέρη παραθερισμού και απ' ό,τι διαφαίνεται θα διασκεδάσουν σ' ένα ήρεμο και ευχάριστο κλίμα εφέτος!
  Η βραδιά δείχνει να είναι πολύ κοινωνική, με χαρούμενες επαφές, με συνευρέσεις από το παρελθόν και με διαφορετικές μετεωρολογικές συνθήκες που θα μας αποσυμπιέσουν από την ζέστη των τελευταίων ημερών!
  Στις 12.50' μ.μ. της Κυριακής, ο Κρόνος παίρνει πιά την ορθόδρομη πορεία του και μας συχρονίζει με τον παρόν και τις επιθυμίες μας.
  Η Κυριακή και η μέρα της Παναγίας, είναι δυο μέρες ευχάριστες και κοινωνικές, που θα εστιαστούμε στα θρησκευτικά μας καθήκοντα, αλλά παράλληλα θα ξεκουραστούμε και θα χαλαρώσουμε.
  Η εβδομάδα που ακολουθεί, εμπεριέχει σημαντικά αστρολογικά δρώμενα, αλλά θ' ασχοληθούμε λόγω της σημαντικότητας των ημερών, μόνο στην Πανσέληνο που ελπίζω να είναι φωτεινή και ορατή απ' όλες της μεριές της χώρας μας!

  Η Πανσέληνος του Αυγούστου που όλοι βέβαια περιμένουμε, σχηματίζεται ακριβείας στις 12.26' μ.μ. της 18ης Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως το φεγγάρι θα φαίνεται ολόγιομο δυό βράδια, το προηγούμενο και της 18ης!
  Η Πανσέληνος αυτή, είναι μια έκλειψη παράλληλα, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στην 25η μοίρα του Λέοντα, ενώ η Σελήνη στην 25η μοίρα του Υδροχόου.
  Οι σημαντικές όψεις που θα μας επηρεάσουν ιδιαίτερα, είναι το τρίγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ουρανός με τον Ήλιο και το εξάγωνό του με την Σελήνη και η όψη χιαστί που σχηματίζει ο Δίας με την Σελήνη μας.
  Κατά πως φαίνεται λοιπόν από την κυριότητα των όψεων, ο Ουρανός κατέχει εξέχουσα θέση στο πλανητικό σύστημα, δίνοντας λύσεις και ξεμπλοκάροντας την ενέργεια. Ο Δίας από την πλευρά του, δείχνει πως υπάρχει κάτι που μας κεντρίζει την προσοχή και μας στρέφει προς τον στόχο μας.
 Οι όψεις αυτές σίγουρα θα φέρουν γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ας εστιαστούμε σε πιό προσωπικά θέματα και στην κοινωνική ζωή μας λόγω των ημερών.
  Η Σελήνη μας σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα επιφέρει τάσεις ελευθερίας και βέβαια αρκετές προκλήσεις! Παράλληλα η συμπεριφορά αυτή θα φέρει κριτική και φόβο, που πρέπει να διαχειριστούμε καταλλήλως!
  Ο Ήλιος μας σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα μας ζωντανέψει καθώς θα λειτουργήσει σαν ηλεκτρικό ρεύμα και θα φέρει επίσης, απροσδόκητες καταστάσεις, που μπορεί ν' αφήσουν μια δυνατή ηχώ στο περιβάλλον μας!
  Ο Δίας από την μεριά του, σε όψη χιαστί με την Σελήνη, μπορεί να επιφέρει δυνατά συναισθήματα στην επιφάνεια όσων έχουν προβλήματα με την μητέρα τους και παράλληλα να στρέψει το ενδιαφέρον μας σε θρησκευτικές πεποιθήσεις και πολιτικά δρώμενα.
  Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη, θα ενεργοποιηθεί πάλι από την τελευταία έκλειψη της χρονιάς, στις 16 Σεπτεμβρίου, γι' αυτό απολαύστε τις ημέρες αυτές, ξεκουραστείτε και κινηθείτε χωρίς πρόγραμμα!
  Εύχομαι σε όλους σας καλό Δεκαπενταύγουστο και επανερχόμαστε κανονικά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου!
Καλά να περάσετε όπου κι αν βρίσκεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου