Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η αστρολογική πρόβλεψη της Τετάρτης, 7/9ου!

  Καλημέρα σε όλους σας!
  Τετάρτη σήμερα, 7 Σεπτεμβρίου, μια εξαιρετική ημέρα για σχέσεις και συνεργασίες!
  Η Σελήνη μας κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σχηματίσει δυό ακόμη όψεις, πριν αποχωρήσει από το ζώδιο αυτό!
  Οι σημαντικές όψεις όμως της ημέρας, είναι το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 8.15' π.μ. και το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που κορυφώνεται στις 2.15' μ.μ.!
  Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα όπως ανέφερα από τις προηγούμενες ημέρες, είναι μια δυναμική όψη, που ευνοεί επαγγελματικά ζητήματα. Παράλληλα η όψη είναι ευνοϊκή για να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας, αλλά και τις επιθυμίες και τους στόχους μας! Η ημέρα επίσης είναι βοηθητική για οικονομικές ρυθμίσεις και διευθετήσεις που αφορούν παρελθοντικά θέματα.
  Γενικότερα μας χαρίζει δύναμη και σθένος, έτσι θα παρατηρήσουμε πως η ενέργειά μας είναι σε υψηλά επίπεδα!
  Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μας χαρίζει την δυνατότητα να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο οικονομικά θέματα, αλλά επίσης και τα συναισθήματά μας!
 Έτσι θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα και να φέρουμε ισορροπία στις σχέσεις μας. Οι ημέρες είναι θετικές για να βελτιώσουμε σχέσεις και συνεργασίες που έχουν διαταραχθεί.
  Η επιρροή της επίσης δρα σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες και βοηθάει σε πρακτικές και καθημερινές εργασίες. Βάλτε σε πλαίσια την προσπάθειά σας και οργανώστε το πρόγραμμά σας, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα!
  Τις βραδινές ώρες και για την ακρίβεια στις 7.37' μ.μ., η Σελήνη μας θα σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον ανάδρομο Ερμή που θα βοηθήσει από νωρίτερα στην επικοινωνία και στην διαπραγμάτευση και θα δώσει ένα ευχάριστο κλίμα στην βραδιά!
  Μετά τα μεσάνυκτα, στις 3.40' π.μ. της Πέμπτης, θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Δία που διανύει την τελευταία μοίρα της Παρθένου, χαρίζοντάς μας από τις απογευματινές ώρες της σημερινής ημέρας, κοινωνική διάθεση.
  Εύχομαι να έχετε μια όμορφη, δημιουργική ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου