Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Θεοφάνεια! Η ροή της ημέρας μας!



Η ημέρα μας ανοίγει με γιορτινή διάθεση και καθώς η Σελήνη μας εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 8.55’ π.μ., θα μας χαρίσει μια ευχάριστη και κοινωνική ημέρα, με πολλές επαφές, μετακινήσεις, ανταλλαγή απόψεων και ειδήσεων!
Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της ημέρας, είναι η σύνοδος του Ήλιου μας με τον Πλούτωνα, στις 5.15’ π.μ., ανοίγοντας την ημέρα μας με τάσεις ανανέωσης. Η όψη έχει έντονη επιρροή και θα χαρίσει το απαραίτητο σθένος για όσους βουτήξουν στα κρύα νερά του Ιανουαρίου, όπως πρροστάζει η μέρα, για την ανέλκυση του Σταυρού!
Η όψη γενικά έρχεται σε απόλυτη αρμονία με την ημέρα των Θεοφανείων, καθώς θα υπάρξει η τάση για μια νέα αρχή, η οποία έρχεται μετά από εσωτερικές, πνευματικές αλλαγές.
Στις 10.50’ π.μ., η Σελήνη μας σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση status-στατική, που μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με φίλους και γνωστούς, αλλά δεν μας ανοίγει την πόρτα να προχωρήσουμε τις σχέσεις μας στο επόμενο επίπεδο!
Βέβαια, στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ερμής, ο οποίος αντιπροσωπεύει την επικοινωνία μας, μπορεί να φέρει σημαντικά γεγονότα στο προσκήνιο μέχρι το μεσημέρι και λίγο πριν πάρει την ανάδρομη πορεία του!
Προσέξτε βέβαια γενικότερα τις αντιπαραθέσεις με τους οικείους σας, καθώς το τετράγωνο που σχημάτισε με τον Άρη χθες το μεσημέρι, έχει ακόμη ισχύ!
Όλη η ημέρα, θα κυλήσει μ’ αυτές τις επιρροές και θα περάσουμε όμορφα, ανέμελα και ευχάριστα! Κατάλληλη ημέρα για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, για δραστηριότητες εκτός σπιτιού, για βόλτες και ευχάριστες συνευρέσεις!
Η σημερινή ημέρα, κλείνει ουσιαστικά τις γιορτές αν και αύριο τ’ Αι Γιαννιού, θα είναι η τελευταία γιορτινή ημέρα της πρώτης εβδομάδας του χρόνου!
Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με διάθεση να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, καθώς η Σελήνη μας σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, στις 11.40’ μ.μ., αλλά και με πολλές αλλαγές στην διάθεσή μας, καθώς στο μεσοδιάστημα Σελήνης – Κρόνου θα βρίσκεται η Αφροδίτη, κλείνοντας το εικοσιτετράωρο αυτό!
Αποφασίστε από νωρίτερα πως θα περάσετε την βραδιά σας, η οποία εκτός από τις επισκέψεις σε όσους εορτάζουν, είναι κατάλληλη και για να παρακολουθήσουμε κάποιας μορφής τέχνη!
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη ημέρα και μια ενδιαφέρουσα βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου