Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Αστρολογική πρόβλεψη της 18ης Σεπτεμβρίου!



 Kαλημέρα  σε  όλους  σας! Παρασκευή  σήμερα,  18  Σεπτεμβρίου  και  ο  Κρόνος  πιά εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη! Παρ’ όλο  που  δεν  ταιριάζει η φύση του ζωδίου με την φύση του πλανήτη, μάλλον εδώ θα λειτουργήσει θετικά,  βοηθώντας μας, ν’ αποκτήσουμε μια νέα αντίληψη των θεμάτων, που έχουμε εμπρός μας!
 Παράλληλα  σήμερα,  ο Ερμής παίρνει την ανάδρομη πορεία του,  επαναφέροντας  θέματα σχέσεων και συνεργασιών, τα οποία  αναζητούν μια καλύτερη διευθέτηση! Αναμονή λοιπόν, για τις εξελίξεις.
 Η Σελήνη μας συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού και μετά την αλλαγή του εικοσιτετραώρου, σχηματίζει ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη, στις 4.35’π.μ., που μας πιάνει στον ύπνο ουσιαστικά, αλλά θα έχει  επιρροή στο άνοιγμα της ημέρας μας!
 Ξεχωριστό πρωϊνό λοιπόν θα έχουμε, με μια  ιδιαιτερότητα. Την αναζήτηση της ικανοποίησης! Η υπερβολή παράλληλα έκφρασης των συναισθημάτων, θα μας οδηγήσει σ’ ένα κυνήγι ανταπόκρισης, παραμερίζοντας άλλες δραστηριότητες!
 Στην συνέχεια, η ημέρα μας, θα κυλήσει με δημιουργική διάθεση, καθώς η Σελήνη μας θα τείνει να σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον Ήλιο, που θα είναι ακριβείας στις 9.45’ μ.μ., όψη επίσης ευνοϊκή για την ερωτική μας ζωή. Όμως, παράλληλα, ο δορυφόρος της Γης μας, θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Άρη, στις 10.48’ μ.μ., που μας δείχνει πως όλα μπορεί να στραφούν με το μέρος μας, ή ν’ αποχωρήσουν σταδιακά και χωρίς δεύτερη ευκαιρία!
 Η βραδιά μας θα κλείσει με αυτό το σκεπτικό και καλό είναι ν’ αφήσουμε λίγο τον χρόνο να κυλήσει πριν πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, γιατί η σημερινή ημέρα δεν διευκολύνει τον τομέα αυτό, παρά μόνο για να κλείσουμε εκκρεμότητες!
 Εύχομαι να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου