Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η προβλεψη της Ημερας - 9 Σεπτεμβριου 2015

Καλημέρα σε όλους σας!Τετάρτη σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα Ερμή και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 10.25’ μ.μ.
Απροσδόκητες ανακαλύψεις και ξεκαθαρίσματα έρχονται μέσα στην ημέρα, να ολοκληρώσουν γεγονότα και δεδομένα. Επίσης, όσοι έχετε πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα του Ζυγού στον γενέθλιο χάρτη σας, ή σε κάποιο προοδευτικό ωροσκόπιο, μπορεί να λάβετε κάποιο ποσό που περιμένατε εδώ και καιρό!
Η Σελήνη μας κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και σχηματίζει μια τελευταία όψη από το ζώδιο αυτό, ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, μέσα στην σιγαλιά της νύχτας, στις 4.27’ π.μ. Ευτυχώς δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα, αφού βρισκόμαστε στην αγκαλιά του Μορφέα!
Το πρωϊνό μας ανοίγει με όμορφη και ευχάριστη διάθεση, καθώς ο δορυφόρος της Γης μας εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα μια ώρα αργότερα και για την ακρίβεια στις 5.36’ π.μ.
Το διήμερο που ακολουθεί, είναι ένα δημιουργικό διήμερο, με πολλές κοινωνικές επαφές και έντονη ερωτική διάθεση, καθώς και η Αφροδίτη μας πιά, έχει περάσει σε ορθόδρομη πορεία!
Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη μας από το ζώδιο αυτό, είναι το επόμενο εικοσιτετράωρο.
Όλη η ημέρα μας πάντως, είναι κατάλληλη για παντός είδους ασχολίες. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, μας βοηθάει να προωθήσουμε το έργο μας και τους στόχους μας, με τον καλύτερο τρόπο και να λειτουργήσουμε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις με εξισορροπητική διάθεση!
Στην ερωτική μας ζωή, ενδυναμώνει την φλόγα που όλοι έχουμε μέσα μας και θα κλείσουμε την βραδιά μας με τις καλύτερες συγκυρίες! Όμορφες συναντήσεις με το ταίρι μας θα μας χαλαρώσουν!
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια εξαιρετική βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου