Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η αστρολογική πρόβλεψη της Τετάρτης!




 Kαλημέρα  σε  όλους  σας! Τετάρτη σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, μια διαφορετική Τετάρτη, καθώς  ο Ήλιος μας θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού στις 11.20’ π.μ., σηματοδοτώντας την έναρξη του φθινοπώρου  στο βόρειο ημισφαίριο και την άνοιξη  στο  νότιο! Από την  φθινοπωρινή ισημερία,  η ημέρα  αρχίζει  να  μικραίνει,  μέχρι  το  χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου.
  Χρόνια  πολλά, σε  όλους  όσους  αντιπροσωπεύουν το ζώδιο του Ζυγού!
  Πριν  όμως την είσοδο του Ήλιου μας στο ζώδιο του Ζυγού, η Σελήνη μας που κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σχηματίσει ακόμη μια όψη, ένα τετράγωνο με τον Ουρανό στις  2.10’ π.μ. της Τετάρτης, που  από το βράδυ της Τρίτης μας επηρεάζει  και  φέρνει  ένταση και αρκετούς διαξιφισμούς με την ομήγυρή μας. Κάποιους  άλλους όμως, θα τους βοηθήσει  ν’ απεγκλωβιστούν από καταστάσεις που δεν ήταν αρμοστές με τα δεδομένα τους.
 Στην συνέχεια, η Σελήνη μας θα κινηθεί σε κενό πορείας και το πρωϊνό μας θ’ ανοίξει  ήρεμα, με υψηλά επίπεδα ενέργειας, τα οποία θα μας βοηθήσουν στις ασχολίες μας.
  Η  ημέρα  είναι πολύ ευνοϊκή  για την επαγγελματική μας ζωή, αλλά  και  για την προσωπική!
  Στο ουράνιο στερέωμα, σήμερα θα κορυφωθούν δυό κύριες όψεις. Η πρώτη, το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 6.42’ π.μ., φέρνει  ευχάριστα  για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς τις τελευταίες ημέρες βοηθάει στην  βελτίωση αυτών,  αλλά  και  νέους έρωτες  για όσους ψάχνουν ταίρι! Ειδικότερα, είναι  μια καλή συγκυρία, για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια της φωτιάς, κοντά στην 19η μοίρα.
  Η  όψη βέβαια, επιβοηθά όλους μας, σε ένα  γενικότερο επίπεδο, καθώς μας διευκολύνει  να κινηθούμε γρήγορα σε ό,τι κάνουμε!
  Η  δεύτερη  όψη, ένα εξάγωνο του Ήλιου μας με τον Κρόνο, θα κορυφωθεί μετά την είσοδο της Σελήνης μας στο κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου, που θα συμβεί στις 8.52’ μ.μ. Το εξάγωνο μεταξύ Ήλιου – Κρόνου, στις  9.10’ μ.μ., θα μας βοηθήσει να σταθεροποιήσουμε  σχέσεις  και  συνεργασίες  και  θα φέρει επιτυχείς ενώσεις!
  Η  καλύτερη  στιγμή της βραδιάς,  θα  είναι  στις  9.33’ μ.μ. που η Σελήνη μας, ο Ήλιος μας και ο Κρόνος, θα συναντηθούν σε ευνοϊκές  όψεις, εξομαλύνοντας ό,τι μας δυσαρέστησε  την προηγούμενη  ημέρα!
  Από την  στιγμή αυτή, όλα θα έχουν μια  εξαιρετικά  καλή  και αρμονική ροή  και βέβαια θ’ απολαύσουμε τον έρωτα  με το έτερον ήμισυ, τις κοινωνικές συνευρέσεις και την  ψυχαγωγία!
  Εύχομαι σε όλους σας  να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια εκπληκτική βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου